SignBiblio 3

Den Hoorn naar tweede ronde districtsbeker

SV Den Hoorn heeft zich als eerste in onze regio geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker. De zondageersteklasser won dinsdagavond met 4-2 van Vitesse Delft en is daarmee zeker van een eerste of tweede plaats.

De ploeg uit Midden-Delfland kwam op het eigen veld al na vijf minuten op voorsprong via Dewi van Wichen, maar een kwartier later maakte Delft gelijk gelijk. Vlak voor en vlak na rust maakte Den Hoorn met twee goals het verschil en toen Dominique da Cruz in de 53ste minuut 4-1 maakte, na een blunder van de keeper van Vitesse Delft, was het verzet van Vitesse Delft gebroken. Het tweede doelpunt van Delft laat in de wedstrijd had dan ook geen invloed meer.

Den Hoorn heeft nu twee van de drie wedstrijden gewonnen, alleen de wedstrijd tegen Westlandia ging verloren. De Naaldwijkers - nu tweede met drie punten - maken een goede kans om ook door te gaan naar de tweede ronde. Zij nemen het zaterdag op tegen dvv Delft, dat slechts één punt heeft.