Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Den Hoorn naar tweede ronde districtsbeker

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 september 2018 07:53

Foto: SignBiblio 3


SV Den Hoorn heeft zich als eerste in onze regio geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker. De zondageersteklasser won dinsdagavond met 4-2 van Vitesse Delft en is daarmee zeker van een eerste of tweede plaats.

De ploeg uit Midden-Delfland kwam op het eigen veld al na vijf minuten op voorsprong via Dewi van Wichen, maar een kwartier later maakte Delft gelijk gelijk. Vlak voor en vlak na rust maakte Den Hoorn met twee goals het verschil en toen Dominique da Cruz in de 53ste minuut 4-1 maakte, na een blunder van de keeper van Vitesse Delft, was het verzet van Vitesse Delft gebroken. Het tweede doelpunt van Delft laat in de wedstrijd had dan ook geen invloed meer.

Den Hoorn heeft nu twee van de drie wedstrijden gewonnen, alleen de wedstrijd tegen Westlandia ging verloren. De Naaldwijkers - nu tweede met drie punten - maken een goede kans om ook door te gaan naar de tweede ronde. Zij nemen het zaterdag op tegen dvv Delft, dat slechts één punt heeft.

Alle uitslagen:

Districtsbeker:
SV Den Hoorn - Vitesse Delft 4-2 (2-1)
Dewi van Wichen, Bas de Joode, Donny van den Bos, Dominque da Cruz

Oefenvoetbal:
Excelsior Maassluis - Jong Feyenoord 2-3 (1-3)
Dean van Ooijen, Vincent van den Berg

Westlandia (za) - VV Naaldwijk 2-3 (1-1)
Westlandia: Hamza el Yddri, Jericho Valentijn
Naaldwijk: Laurens Bouritius, Roy Middelburg, Rashidi Gilkes


HVC'10 - Lyra 5-0 (4-0)
Jorno Reurink (2x), Mitchell Bouwhuis (2x), Jeroen Rensen


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS