Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Den Hoorn verliest diep in blessuretijd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 20 oktober 2019 16:35

Foto: De beginstand bleek uiteindelijk niet de eindstand


Door een late tegentreffer heeft het eerste elftal van voetbalclub SV Den Hoorn zondag verloren van Spartaan'20. Het duel in Rotterdam leek lang af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar diep in blessuretijd werd het toch 1-0.

Spartaan'20 had de overhand en maakte daarmee de meeste aanspraak op een overwinning. Door een gebrek aan scherpte kwam het echter niet tot scoren. Voor Den Hoorn was een gelijkspel het hoogst haalbare en dat leek er ook te komen.

Arbiter Raymond Schipper besloot echter in de blessuretijd minutenlang door te laten spelen. Daardoor waren het de Rotterdammers die in de 96ste minuut alsnog met de zege aan de haal gingen. Dat leverde overigens veel protest op van de kant van Den Hoorn. Teammanager Leo van Oosten kreeg daarvoor een rode kaart.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS