Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dieven sloegen slag bij vier winkels in De Lier

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 22 augustus 2019 14:19


De twee winkeldieven die vorige week zijn opgepakt in de omgeving van de Hoofdstraat in De Lier, worden er van verdacht dat ze hun slag sloegen bij vier winkels. Dat blijkt uit gegevens van de rechtbank in Den Haag. De twee moeten zich komende dinsdagmiddag, twee weken na hun aanhouding, al verantwoorden voor de politierechter.

Het gaat om een 29-jarige man en een 34-jarige vrouw, beiden geboren in Polen. Ze zouden sieraden en verzorgingsproducten hebben meegenomen bij de Kruidvat en een zonnebril en boxershorts bij de Hema. Ook zouden ze bij drogisterijketen DA parfum hebben gestolen. Als laatst worden ze verdacht van diefstal van haarverf, make-up en een oplader bij de Action.

De vrouwelijke verdachte was overigens niet blij dat ze werd aangehouden. Naar een agente zou ze hebben geroepen dat ze op een 'pornoster' lijkt. Ook zou ze hebben gezegd: "Je bent zo lelijk dat ik niet meer geloof dat er een god is, want zulke lelijke mensen zou een god nooit maken."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS