Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dik verlies volleybalteams Velo

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 10 februari 2019 17:29

Foto: Velo


Zowel de heren als de dames van volleybalvereniging Velo hebben hun wedstrijd dit weekend met grote cijfers verloren. De heren gingen in de eerste divisie met 0-4 onderuit tegen nummer twee Inter Rijswijk 2. Daardoor staat de ploeg nu op de derde plaats.

De dames namen het in de derde divisie op tegen koploper NVC in Nieuwegein. De Wateringers kwamen er, mede dankzij de hoge servicedruk niet aan te pas. Alleen in de eerste twee sets kon Velo met eigen service en hard verdedigingswerk nog enigszins weerstand bieden, maar daarna was de koek op en dus werd het 4-0.

Hekkensluiter Velo trof de afgelopen twee weken de twee bovenste ploegen en moet nu hard werken om niet al na één seizoen alweer te degraderen. "Het staat nog steeds dicht op elkaar, al moeten we nu toch echt wedstrijden gaan winnen", aldus aanvoerster Maria van der Valk. De ploeg moest vlak voor de winterstop afscheid nemen van de belangrijke spelverdeelster Katie Cunningham, maar heeft daar nu de uit Curaçao (stage) teruggekeerde Elise van Riet voor terug.

Alle uitslagen
Heren
Eerste divisie
Velo - Inter Rijswijk 2 0-4

Eerste klasse F
Monza - Timios 2 3-1
Zovoc 2 - Velo 2 1-3

Tweede klasse A
MVC Maassluis - Yum 3-1

Dames
Derde divisie
NVC - Velo 4-0

Eerste klasse A
MVC - Sliedrecht Sport 5 0-4

Tweede klasse J
PQV Pijl Solutions - Velo 2 1-3


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS