Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Directeur Aart den Haan

Ik ben geboren in ’s-Gravenzande en ben nu woonachtig in Hoek van Holland. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.
Van 1979 tot en met 1986 heb ik een drive-in show gehad, genaamd ‘Falcon’. In 1983 ben ik begonnen met mijn eerste kledingwinkel, ’t Haantje in ‘s-Gravenzande. In 1985 heb ik deze winkel helemaal uitgebreid.

Daarna ben ik meerdere filialen gestart. In 1988 kwam ’t Haantje Naaldwijk en in 1990 damesmodewinkel La Calina in ’s-Gravenzande. Vervolgens ben ik in 1998 Haantje Jeans en Esprit begonnen in Winkelcentrum De Tuinen.

In 2000 ben ik gestart met Mexx-winkels door heel Nederland, en heb dat uitgebouwd tot 32 winkels. In 2009 heb ik alle Mexx-winkels verkocht aan Mexx Nederland en in 2010 ben ik bij de WOS begonnen als directeur. Tegenwoordig heb ik nog een winkel in Naaldwijk, namelijk ’t Haantje in Winkelcentrum De Tuinen.

Sinds 2006 ben ik voorzitter van Ondernemersvereniging De Tuinen Naaldwijk en van 2006 tot 2012 ben ik voorzitter geweest van de Naaldwijkse Winkeliersfederatie.

Waarom het zo leuk is bij de WOS? Mijn doelstelling is om de meest professionele lokale omroep neer te zetten van Nederland, waarvan vrijwilligers en professionals een waanzinnig team vormen. En dat iedereen kan zeggen in het uitzendgebied: ‘We zijn trots op de WOS!’, met alle nieuwe mediatechnieken van deze tijd. De WOS mag nooit verloren gaan! In de WOS zitten jaren van passie van honderden mensen.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS