Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dirk van den Burgweg dicht voor rioolinspectie

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 8 juli 2019 08:37

Foto: Google Streetview


Een belangrijke ontsluitingsweg van en naar Hoek van Holland, De Dirk van den Burgweg, wordt deze week twee dagen deels afgesloten. Het riool onder de weg is aan vervanging toe, maar daarvoor zijn eerst inspecties nodig.

Op dinsdag en woensdag is de Dirk van den Burgweg tussen 7.30 en 16.00 uur deels afgesloten. Zowel het wegdek als het fietspad aan de oostzijde worden op verschillende plekken geïnspecteerd. Men maakt gebruik van een rijdende afzetting en er worden verkeersregelaars ingezet.

Bij de inspectie van het fietspad moet men twee keer met de inspectiewagen door het rozenperk rijden. Om schade aan planten zoveel mogelijk te voorkomen, worden kunststof rijplaten neergelegd. Ook worden de rozen na afloop van de inspectie kort gesnoeid om zo de herstelgroei te bevorderen. Als het nodig blijkt, worden de rozenperken na afloop van de rioolwerkzaamheden verder hersteld.

Riool relining
De werkzaamheden concentreren zich tussen de Nieuwlandsedijk en de 's-Gravenzandseweg. Het idee is om nog dit jaar een gedeelte van het riool te relinen. Dat is een rioolrenovatietechniek waarbij niet het hele riool opengebroken hoeft te worden. Het riool krijgt een nieuwe binnenkant er kan er dan weer jaren tegen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS