Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dirkzwager overgenomen door IT-bedrijf uit Deventer

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 28 januari 2020 16:49

Foto: Google Streetview


Koninklijke Dirkzwager in Maassluis is per 1 januari 2020 overgenomen door Ahrma Holding uit Deventer. Dat heeft Dirkzwager dinsdag bekendgemaakt. Het bedrijf behoudt haar eigen naam. Beide partijen verwachten dat met deze stap nieuwe diensten ontstaan waar huidige en toekomstige klanten enorm van zullen profiteren.

Concreet betekent het dat de 24/7 controlekamer uitbreidt naar de wereldwijde klanten van Ahrma. Nu nog biedt deze controlekamer verschillende monitoring-, rapportage-, en communicatiediensten aan meer dan 800 organisaties in de maritieme, offshore en logistieke sector. Daarnaast wordt de IT-afdeling van Ahrma verplaatst van Deventer naar Maassluis.

Ahrma Group is een IT- en productiebedrijf uit Deventer, dat pas in 2014 is opgericht. Inmiddels heeft het ook regionale kantoren in Azië en de VS. Het doel van Ahrma is om voedsel- en productverspilling te verminderen door wereldwijd een duurzame toeleveringsketen te creëren. Dirkzwager is al sinds 1872 actief als specialist in de maritieme, offshore en logistieke wereld. Het bedrijf is gevestigd aan de Govert van Wijnkade in Maassluis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS