WOS Media

WOS Media

Districtsbeker: Naaldwijk wint van Maasdijk

In de groepsfase van de districtsbeker heeft VV Naaldwijk een overtuigende overwinning geboekt op VV Maasdijk. Op sportpark de Hoge Bomen eindigde de Westlandse derby in 4-1.

Al vroeg in het duel bracht Jordy van Calsteren de thuisploeg op voorsprong, maar even na het half uur bracht Stef Bruinen de Maasdijkers op gelijke hoogte. In de tweede helft nam een beter Naaldwijk pas afstand van Maasdijk. Dit kwam tot uiting door Rik Kuperus en twee doelpunten van Danny Niel.

Schipluiden moeizaam langs Vredenburch

Schipluiden heeft vanmiddag de wedstrijd tegen Vredenburch met 2-1 gewonnen. Nadat Schipluiden (derde klasse) een snelle voorsprong nam leek het verrast te worden door de tegenstander uit de vierde klasse die goed weerstand bod en al gauw weer gelijk kwam.

Kort voor rust kwam Schipluiden toch op 2-1, maar bleef het hele duel worstelen met de gasten. De thuisploeg kan na de 0-6 overwinning op Erasmus van vorige week weer drie punten bijschrijven.

Naaldwijk - Maasdijk 4-1 (1-1)

Naaldwijk: Jordy van Calsteren, Danny Niel (2), Rik Kuperus

Maasdijk: Stef Bruinen

Schipluiden - Vredenburch 2-1 (2-1)