Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dit Was

Dit Was
Wat speelde er deze maand in onze regio? In de talkshow Dit Was met presentator Rob Veenman wordt die vraag beantwoord. Drie gasten met een verschillende achtergrond schuiven in de studio aan om te praten over de actualiteit van die maand, wat voor henzelf belangrijk is geweest en wat belangrijk wordt.

In Dit was mei zaten de volgende gasten bij Rob aan tafel:

1. Wethouder Ben van der Stee kondigde aan dat er in het Westland een begrotingstekort dreigt van maar liefst 14 miljoen euro. Voor velen kwam dit nieuws als een verrassing. Maar was dit voor hem zelf ook een verrassing? 

2. Race-minnend Nederland is in de ban van Max Verstappen, maar wij hebben ons eigen Race-talent: Tijmen van der Helm. Hij is pas 15 jaar, komt uit Den Hoorn en rijdt nu al in de Formule 4. Hoe lang duurt het nog voordat hij aan de start verschijnt in de Formule 1? 

3. Structurele huisvesting voor arbeidsmigranten levert veel commotie op en komt nog maar niet goed van de grond. Maar door de brandbrief van de voorzitter van Glastuinbouw Westland, Jacco Vooijs ontstaat er opeens wel ruimte voor tijdelijke noodhuisvesting. 

4. Babette Zwinkels heeft na een optreden voor Koningin Maxima vorig jaar, een topjaar achter de rug. Ze was deze maand ook een van de gasten tijdens de voorproeverij van het nieuwe theaterseizoen. Rob Veenman is de presentator van Dit Was. Hij gaat op kritische en prettige wijze het gesprek aan met de gasten aan tafel.
Volg Rob Veenman ook op Twitter

Dit Was MeiDit Was MeiDit Was Mei. Met aan tafel Tijmen van der Helm, Jacco Voois, Babette...Dit Was AprilDit Was AprilDit Was April. Met aan tafel Sjaak van der Tak, Eric de Winter, Roy...Dit was MaartDit was MaartDit was MaartDit was FebruariDit was FebruariDit was FebruariDit Was JanuariDit Was JanuariDit Was Januari. Met aan tafel Aad Moerman, Ben Sosef en Dave van der...Dit was 2018Dit was 2018Compilatie van de beste en leukste momenten van de Talkshow Dit Was.Dit Was NovemberDit Was NovemberDit was novemberDit was OktoberDit was OktoberDit was OktoberDit Was SeptemberDit Was SeptemberPraatprogramma met Rob Veenman, met deze maand te gast: Stef van...Dit was de ZomerDit was de ZomerRob ontvangt 3 gasten uit de regio waarmee hij terugblikt op de...Dit was juniDit was juniPraatprogramma met Rob Veenman met te gast: Piet Boon trainer van SV...Dit was meiDit was meiPraatprogramma met Rob Veenman met te gast: de Bloes Brodders,...Dit Was aprilDit Was aprilPraatprogramma met Rob Veenman met te gast: In Dit Was april zitten...Dit Was MaartDit Was MaartPraatprogramma met Rob Veenman deze maand bij ons aan tafel:...Dit was februariDit was februariPraatprogramma met Rob Veenman met te gast: Ed Roeling, Luca Perra,...Dit was januariDit was januariPraatprogramma met Rob Veenman met te gast: Nico Baars, Nico...Dit Was JaaroverzichtDit Was JaaroverzichtEen overzicht van de leukste en meest spraakmakende momenten van deze...Dit was 2017Dit was 2017Praatprogramma met Rob Veenman met te gast Mylene de Zoete, Arne...Dit was novemberDit was novemberPraatprogramma met Rob Veenman, met o.a. te gast Peter Kruijthof en...Dit was oktoberDit was oktoberPraatprogramma met Rob Veenman, met te gast Dione Voskamp, Danielle...Dit was septemberDit was septemberDit was septemberDit was de ZomerDit was de ZomerTalkshow waarin Rob Veenman met 3 gasten terugblikt op de afgelopen...Dit Was JuniDit Was JuniDit was juni, wat speelde er afgelopen maand in onze regio? Met...Dit was Dit was Dit was mei met te gast onder andere Burgemeester Sjaak van der TakDit was aprilDit was aprilWat speelde er deze maand in onze regio? In de talkshow Dit Was met...Dit was maartDit was maartOnder leiding van Rob Veenman blikken we terug op de afgelopen maand....Dit was februariDit was februariPraatprogramma onder leiding van Rob Veenman. Met te gast dj Trobi,...Dit was JanuariDit was JanuariIn het programma 'Dit was januari' blikt presentator Rob Veenman met...Dit was 2016 - Aflevering 2Dit was 2016 - Aflevering 2In dit programma ontvangt presentator Rob Veenman enkele prominente...Dit was 2016 - Aflevering 1Dit was 2016 - Aflevering 1In dit programma ontvangt presentator Rob Veenman enkele prominente...

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS