Archief

Dode in Rotterdam: Wateringer aangehouden en weer vrijgelaten

De politie heeft donderdagavond een 25-jarige man uit Wateringen aangehouden na het aantreffen van een inmiddels overleden klusjesman in Rotterdam. De Westlander is intussen vrijgelaten, maar blijft formeel verdachte.

De politie kwam donderdagavond in actie na een melding van een steekpartij aan de Linker Rottekade in Rotterdam. Van een steekpartij bleek geen sprake, maar op het opgegeven adres vonden agenten wel een 44-jarige man die niet meer bij kennis was. De man was ingehuurd als klusjesman. Reanimatie mocht niet meer baten.

In de woning waren drie personen, twee vrouwen en de Wateringer. Zij zijn aangehouden, maar inmiddels weer vrijgelaten. Gedurende het onderzoek blijven de Wateringer en een van de vrouwen formeel verdachte.

Over de doodsoorzaak van de Rotterdammer tast de politie nog in het duister. Sectie heeft nog geen duidelijkheid verschaft over de doodsoorzaak van de man én of er sprake is van een misdrijf. Rechercheurs, het OM en het NFI gaan de komende weken verder met het onderzoek.

Categorieen:
Wateringen Westland 112