Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Donatie voor theaterproject Tracing Thomas

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 3 september 2019 11:05


Theaterproject Tracing Thomas in Hoek van Holland heeft een donatie van vierduizend euro gekregen van beheerstichting Loswal De Bonnen uit Wateringen. De stichting vindt het belangrijk dat door innovatieve manieren van theaterbeleving (jonge) bezoekers in contact worden gebracht met lokaal erfgoed.

De voorstellingen van Tracing Thomas spelen zich af in het decor van het historische Fort 1881 in Hoek van Holland. Het is een bijna drie uur durende voorstelling waarbij op unieke wijze theater met interactieve spellen wordt vermengd. Het publiek wordt volledig ondergedompeld in het verhaal met zeventien acteurs.

De voorstellingen, zijn eerder dit jaar al gehouden, maar beleven een reprise op vrijdag 27 en zondag 29 september en zondag 20 oktober. De speeldata zullen bij grote belangstelling mogelijk verder uitbreiden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS