Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Doorgaan Waterwegpop voor dit jaar onzeker

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 11 juli 2019 12:04

Foto: Facebook Waterwegpop


Het is onzeker of er dit jaar weer een editie van muziekfestival Waterwegpop komt. Hoewel de intentie om het te houden er volgens de betrokken stichting zeker is, moet de financiering nog rondkomen. Ook waren er 'onverhoopte omstandigheden' die ervoor hebben gezorgd dat een en ander flink vertraagd is.

Wat die omstandigheden precies zijn, wil Hans van Wijk van de Stichting Culturele Evenementen Maassluis (SCEM) niet kwijt. Wel kan hij zeggen dat het de intentie is om op 14 september een kwalitatief goed programma neer te zetten. De vraag is echter of dat nog goed mogelijk is, aangezien artiesten vaak lang van te voren geboekt moeten worden.

Ook wethouder Corine Bronsveld laat desgevraagd weten dat zij denkt dat het festival wel doorgaat. Volgende week hoopt de SCEM meer bekend te kunnen maken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS