Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dorpshuis Ter Heijde krijgt oud bord van Bastiaan Ragas

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 24 juni 2019 17:48

Foto: Twitter Bastiaan Ragas


Het dorpshuis in Ter Heijde krijgt een oud herinneringsbord opgestuurd dat nu nog in het huis van acteur Bastiaan Ragas staat, zo heeft hij desgevraagd aan WOS Media laten weten. De acteur doet het bord weg omdat het niet langer in zijn verzameling van oude objecten past, zo licht hij toe.

Ragas vond het bord ooit in zijn ouderlijk huis, waar eerder Antonius Johannes Berends woonde. Die was tussen 1960 en 1968 burgemeester van Monster, waar Ter Heijde onder viel. Het bord grijpt terug naar de vier momenten dat het kustdorp is verwoest door de zee, maar wel weer werd opgebouwd.

De acteur zette onlangs een foto op Twitter van het bord, waarna hij onder meer sprak met het Historisch Archief Westland. Die liet weten dat het werk goed zou passen in het dorpshuis van Ter Heijde. Binnenkort stuurt Ragas het bord naar onze regio.

Beste @GemWestland iemand hier in geïnteresseerd?
Stuurt u een dm? pic.twitter.com/TiBOSOeAmZ

— Bastiaan Ragas (@BastiaanRagas) 22 juni 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS