Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Drie minderjarigen vast voor steekpartij ’s-Gravenzande

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 17 januari 2020 14:07

Foto: Regio15


Er zijn drie minderjarigen verdachten aangehouden voor het steken van een jongen in het Oranjepark in ’s-Gravenzande. Dat bevestigt de politie. Het 16-jarige slachtoffer uit ’s-Gravenzande is voor behandeling van zijn verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

De politie kreeg gisteravond rond 19.30 uur de melding dat een jongen in het Oranjepark was gestoken. Hij is door ambulancepersoneel gecontroleerd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

Een 16-jarige jongen uit Honselersdijk en twee meisjes van 14 en 13 jaar uit ’s-Gravenzande zijn aangehouden. Zij zitten op dit moment vast en worden gehoord. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Steekincidenten minderjarigen
Het aantal ernstige incidenten met steekwapens onder minderjarigen is de laatste maanden toegenomen, blijkt uit cijfers van de politie. De politie noemt dit een ‘zorgelijke ontwikkeling’ en laat weten dat wijkagenten en jeugdagenten extra alert zijn en waar mogelijk in contact staan met de jongeren.

De politie komt graag in contact met getuigen van het steekincident. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan de recherche via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS