Archief

Drie inbrekers in De Lier aangehouden

Politieagenten hebben dinsdagochtend om 04.45 uur in een woning aan de Anjer in De Lier drie inbrekers aangehouden. Het ging om een 24-jarige man uit De Lier, een 25 jaar oude man uit Leidschendam en een 36-jarige Hagenaar.

Agenten kregen 's nachts een melding dat in een bedrijf aan de Kijckerweg werd ingebroken. Politieagenten die een onderzoek instelden zagen dat aan de achterzijde van het bedrijf een deur openstond. Om de achterzijde van het bedrijf te bereiken hadden de verdachten boten gebruikt.

In het bedrijf troffen agenten geen verdachten aan. Er waren bij het bedrijf enkele goederen weggenomen. Omdat de verdachten voor het verlaten van het bedrijf weer boten hadden gebruikt stelden agenten een onderzoek in bij de waterkant.

De politie trof sporen aan en een politiehond doorzocht vervolgens de omgeving. Een aangetroffen spoor leidde uiteindelijk naar een woning in de Anjer waar agenten de drie mannen aanhielden. In de omgeving troffen agenten de buit van de inbraak aan. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachten zitten nog vast.

Categorieen:
De Lier 112