Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Drie mannen na inval bij café in Maassluis weer op vrije voeten

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 16 september 2019 16:54

Foto: WOS


De drie mannen die vrijdagavond zijn meegenomen door de politie na een inval bij café De Admiraal, zijn inmiddels weer op vrije voeten. Dat meldt de politie desgevraagd. Wel blijven ze alle drie in beeld als verdachten. Bij de inval werd een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Daarnaast is er ook een grote hoeveelheid contant geld gevonden.

De politie liet eerder weten een 46-jarige man uit Maassluis en een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te hebben aangehouden. Bij hen werd een kleine hoeveelheid drugs, maar een flinke hoeveelheid contant geld aangetroffen. Daarnaast werd nog een 38-jarige man uit Maassluis aangehouden voor betrokkenheid.

De politie heeft de exploitant van De Admiraal vrijdagavond mondeling medegedeeld dat de zaak gesloten is door burgemeester Edo Haan. De burgemeester wacht nog op de bestuurlijke rapportage van de politie. Aan de hand daarvan beslist hij of -en zo ja- hoelang het café nog gesloten blijft.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS