Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Drie nieuwe officiële coronagevallen erbij in Westland

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 25 maart 2020 14:56

Foto: Signbiblio 1


Tussen dinsdag- en woensdagmiddag zijn er in Westland drie nieuwe coronapatiënten bijgekomen. Zowel in Maassluis als in Midden-Delfland zijn er geen bewezen ziektegevallen COVID-19 bijgekomen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het RIVM.

In Westland is het aantal bevestigde coronabesmettingen nu gestegen naar 28. Deze week is er in De Lier een man op leeftijd aan de besmetting met dit virus overleden.
Maassluis heeft 7 bevestigde coronapatiënten en in Midden-Delfland zijn het er 2. Weliswaar is wethouder Hans Horlings van Midden-Delfland inmiddels als coronapatiënt in een ziekenhuis opgenomen, maar hij is geen inwoner van die gemeente.

Het werkelijk aantal mensen dat besmet is, ligt overigens aanzienlijk hoger. Dit komt omdat alleen nog mensen ouder dan 70 of mensen met andere medische klachten worden getest.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS