Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Drieduizend bezoekers voor Meezingspektakel

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: maandag 6 augustus 2018 12:09

Foto: WOS Media


Het Meezingspektakel Maassluis, dat traditiegetrouw elk jaar wordt gehouden op de eerste dag van het Varend Corso, heeft vrijdag ruim drieduizend bezoekers getrokken. De organisatie spreekt van 'één groot feest'.

Tijdens het spektakel werden allerlei liedjes gezongen voor jong en oud. Twee koren, het Waterwegkoor Maassluis en de Hoekse Tranentrekkers uit Hoek van Holland, zongen op het podium de nummers voor en het publiek kon met een boekje in de hand de teksten meezingen. Op het programma stonden klassiekers als 'Keetje Tippel', 'Kleine Café aan de Haven' en 'Foxy Foxtrot', maar ook recentere nummers als 'Leef' van André  Hazes jr. 


Het was de 14e editie van het Meezingspektakel Maassluis. De organisatie noemt het evenement 'geweldig geslaagd' en hoopt volgend jaar de 15e editie te kunnen organiseren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS