Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Drijvend voetpad over de Krabbeplas tijdje afgesloten

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 9 november 2019 10:46


Wie nog een wandeling wil maken over het drijvende voetpad bij de Krabbeplas op de grens van Maassluis met Vlaardingen, moet dat snel doen, want het pad is vanaf aankomende dinsdag zeker twee tot drie maanden afgesloten. De afsluiting heeft alles te maken met de aanleg van de Blankenburgverbinding.

Ook het nabij gelegen Surfpad, dat vooral door fietsers wordt gebruikt, gaat vanaf dinsdag dicht. Alleen duurt het nog wel wat langer voordat die weer open gaat. De verwachting is dat het Surfpad in elk geval tot eind 2022 afgesloten is. Het fietsverkeer wordt omgeleid via het Schinkelshoekpad en de Zuidbuurt.

Vanaf 12 november richt bouwconsortium BAAK nabij de Krabbeplas werkterreinen in voor de aanleg van de nieuwe snelweg. Omdat er nog geen inzicht is in de planning na 2022, is het nog niet duidelijk of het pad vanaf 2023 weer open kan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS