Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dromen-en-Doen-Lunch in Maasland

dinsdag 17 maart 2020
Dromen-en-Doen-Lunch in Maasland

Op dinsdag 17 maart organiseert Marja van der Ende van SuXeed Massage & Leefstijl een lunchbijeenkomst voor mensen die meer dan één potentie, talent, passie of bezigheid hebben en die regelmatig vastlopen in het bewaren van evenwicht daarin.

Dit wordt ook wel Multipotentialite genoemd. Multipotentialites lopen vaak vast op het in balans houden van de vele bezigheden die ze willen doen en de duizend ideeën op een dag die in hun hoofd opkomen. Ook mensen met ADHD vertonen veel van deze kenmerken, hetgeen voor Marja mede de aanleiding is om deze bijeenkomst te organiseren. In haar praktijk begeleidt Marja ook mensen met ADHD en stress naar een gelukkig leven, waarin de vele talenten tot uitdrukking kunnen komen. Naast haar praktijk is Marja ook actief met consumentenplatform Fietsen voor m’n eten en is zij ondernemerstrainer en auteur van het boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’.

Het Dromen & Doen Event op 17 maart is de eerste bijeenkomst van een reeks die Marja samen met een andere multi-ondernemer, Perry Knoppert, in verschillende regio’s wil gaan organiseren. Tijdens deze bijeenkomst worden tips en ervaringen uitgewisseld, onder het genot van een boerenlunch van streekproducten.

Locatie: Hoeve Bouwlust, Oostgaag 31, Maasland
Tijd: 11.00 – 14.00 uur
Prijs: € 29,50
Aanmelden via www.multipotentialites.eu/events

 

Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS