Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dronken bestuurder rijdt door na botsing met paal

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 23 maart 2020 12:49

Foto: Archief WOS


De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 24-jarige 's-Gravenzander aangehouden, omdat hij met zijn auto heel wat brokken had gemaakt op weg naar huis. De man bleek te veel te hebben gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

Rond 03.00 uur reed de man ter hoogte van het tankstation op de Naaldwijkseweg tegen een paal op de middenberm aan. Volgens een ooggetuige kwam het paaltje zo'n 30 meter verderop terecht in een berm.

Ondanks uitgeklapte airbags, een lekke band, losse bumper en een ontbrekende koplamp, besloot hij zijn weg gewoon te vervolgen. Pas op het Elzenhof in 's-Gravenzande kwam de man tot stilstand. Een getuige die achter hem was aangereden had de politie op dat moment al getipt en besloot de man aan de praat te houden.

De 's-Gravenzander bleek 585 ugl (of 1,35 gram alcohol per liter bloed) te blazen, waar 88 (0,2 gram alcohol per liter bloed) voor hem als beginnend bestuurder is toegestaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS