Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dronken man fietst na bekeuring gewoon verder

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 12 juli 2019 10:19


Agenten van bureau Westland hebben in de nacht van donderdag op vrijdag op de Madeweg in Monster tot twee keer dezelfde dronken fietser moeten bekeuren. Na de eerste overtreding, werd hem gezegd te voet verder te gaan. Niet veel later bleek hij zich daar toch niet aan te houden.

De politiemannen gingen af op een melding van een reanimatie, maar kwamen er ter plaatse achter dat een man die onderweg was naar Hoek van Holland lag te slapen. Hij bleek te dronken om verder te fietsen. De agenten gaven hem een bekeuring met daarbij de mededeling verder te moeten gaan lopen.


"Tweehonderd meter verder was de man deze afspraak alweer vergeten en stapte hij op de fiets", schrijft de politie op het Instagram-kanaal. "Hij fietste er vandoor zonder fietsverlichting en met telefoon in zijn handen." Agenten gaven hem daarop nog eens twee bekeuringen.

De man, die de Nederlandse taal niet helemaal machtig was, meldde aan de agenten doodleuk dat hij vlak daarvoor niet had beloofd te gaan lopen, maar dat nu wel te gaan doen. "I Promise, okay".


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS