Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Drugsvondst na steekincident in Honselersdijk

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 3 september 2016 19:01

Foto: Regio 15


Bij haar onderzoek naar een steekincident in Honselersdijk is de politie op een hoeveelheid harddrugs gestuit. In verband daarmee zijn drie mannen aangehouden, zo heeft de politie zaterdagmiddag bekendgemaakt.

Het steekincident deed zich vrijdagmiddag even na 17.00 uur voor aan het Zwaanheulspad tussen het complex van de bloemenveiling en recreatiegebied De Wollebrand. Een 22-jarige Naaldwijker, inzittende van een auto, raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Die Naaldwijker en twee andere inzittenden van deze auto, een 18-jarige man uit Honselersdijk en een 21-jarige man uit Den Haag, gaven aan dat het steekincident ontstaan was na een verkeersconflict met inzittenden van een ander voertuig. 

Dat andere voertuig was niet meer op die locatie. Maar in de auto van de aangevers werd een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De Hagenaar en de man uit Honselersdijk werden ter plaatse aangehouden. De gewonde Naaldwijker is in het ziekenhuis aangehouden. De auto van deze verdachten is in beslag genomen voor verder onderzoek.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS