Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Drukte op het Kwintrum wegens ontbreken supermarkt

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 16 februari 2017 16:16

Foto: Dennis van Schie


Zeker honderd mensen zijn donderdagmiddag afgekomen op de oproep van Heulenaar Ton Tabben om een 'gele kaart' in te leveren bij een podium op het Kwintrum in Kwintsheul. Op die manier wil hij met zijn actiegroep de opening van een supermarkt in het dorp bespoedigen.

Tientallen inwoners van Kwintsheul zijn afgelopen dagen door de actiegroep benaderd. Op een gele kaart kon men de gewenste supermarktformule aangeven (Albert Heijn, Hoogvliet, Lidl of Jumbo). De uitslag zal worden aangeboden aan burgemeester Van der Tak en Koornneef Vastgoed, de beheerder van het nieuwe, leegstaande pand aan de Raaphorst.

Wethouder Duijvestijn gaf onlangs nog aan dat de beheerder in gesprek is met "een aantal potentiële huurders". De vorige supermarkt is vijf jaar geleden afgebrand en de Heulenaren zitten al lange tijd te azen op een nieuwe super, inclusief geldautomaat.

Hoogvliet populair
Onder de aanwezigen op het plein genoot Hoogvliet de overduidelijke voorkeur. Ook Jumbo was populair. Onder de deelnemers van de actie zijn 10 gevulde boodschappentassen verloot.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS