Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dubbel succes De Bakker in Santa Margherita di Pula

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 22 september 2019 20:26

Foto: Sirobi via Flickr CC


Tennisser Thiemo de Bakker heeft het kleine ITF-toernooi in het Italiaanse Santa Margherita di Pula zondag succesvol afgesloten. De 31-jarige 's-Gravenzander was zowel in de enkel- als de dubbelfinale de sterkste.

In het enkelspel versloeg de Westlander Lucas Gerch uit Duitsland met 6-2 en 6-4. Enkele uren later won hij samen met zijn Franse partner Clement Tabur het Italiaanse duo in 2-6, 6-1 en 10-7.

Voor De Bakker, die door slechte resultaten dit jaar inmiddels is afgezakt naar plek 568, is het zijn eerste titel in het enkelspel. Eerder in 2019 won hij samen met Robin Haase wel al een dubbeltoernooi in Frankrijk.


Vorige week was Arantxa Rus uit Monster ook al de eindwinnaar in Santa Margherita di Pula, een stad op het Italiaanse eiland Sardinië waar het hele jaar door toernooien worden gespeeld.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS