Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Duijsens wil geen handen meer schudden met meeste raadsleden

Door: Richard Vroom

Gepubliceerd op: maandag 14 maart 2016 23:05

Foto: archief WOS Media


Fractievoorzitter Peter Duijsens van Westland Verstandig wil geen handen meer schudden met alle gemeenteraadsleden van Westland, met uitzondering van die van de LPF. Zo reageerde hij maandagavond nadat hij door de raad was afgezet als voorzitter van de commissie Maatschappelijke Omgeving.

Duijsens zei dit in de vergadering van genoemde commissie, die volgde op de extra raadsvergadering waarin de zes aanwezige fracties unaniem voor zijn ontslag als commissievoorzitter stemden. "Blijf alsjeblieft bij ons weg voorafgaand aan vergaderingen", beet hij de leden van de commissie toe.


Hij noemde de raadsleden vals, schijnheilig en schaamteloos. "Ik neem het jullie persoonlijk kwalijk, dat gedreigd is met ontslag als commissievoorzitter als ik geen excuses zou maken. Waarom excuses? Wethouder El Mokaddem loog inderdaad", volhardde de fractievoorzitter van Westland Verstandig.

Kelly van Tol (GemeenteBelang Westland) zei tegen Duijsens, dat zij het schaamteloos vindt, dat hij met zijn verklaring in de commissie kwam en niet in de voorafgaande extra raadsvergadering. Na een schorsing op verzoek van Linda Strijker (Progressief Westland) werd de commissievergadering zonder hernieuwde discussie over de kwestie voortgezet.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS