Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Duizenden ruiten kapot na windhoos

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 15 september 2017 08:01

Foto: Dennis Kranenburg


De windhoos die donderdagmiddag over 's-Gravenzande raasde, heeft bijzonder veel schade aangericht. Ook de tuin van Aris de Koning is zwaar getroffen. "'Ineens kwam de windhoos langs en die tilde het halve warenhuis op", zegt hij.

De schade is aanzienlijk. "Niet enkel bij mij, maar ook bij nog veel meer andere collega's. Dus het is allemaal niet zo mooi in het Westland', zegt De Koning tegen mediapartner Omroep West Hij kweekt Strelitzia-planten.

Ruiten zijn uit het dak geblazen en tussen de planten ligt glas op de grond. Dat levert flink wat reparatiewerk op. "En straks goed opletten tussen het gewas, dat je niet met je handen erin gaat zitten", realiseert De Koning zich. "Wij zijn hier wel even zoet mee". 

Relativeren
Al met al een fikse tegenslag voor de kweker, maar hij kan het wel relativeren. "Ik heb er eigenlijk nog even geen woorden voor. Maar gelukkig is er niemand gewond geraakt, dat is het belangrijkste. Het glas wordt wel weer gemaakt". Een totaaloverzicht van de schade is nog niet bekend.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS