Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Duo jaagt mensen in Maassluis de stuipen op het lijf

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 3 september 2017 18:48


De politie heeft twee mannen aangehouden die vanaf zaterdagavond meerdere personen in Maassluis de stuipen op het lijf hebben gejaagd. De twee Maassluizers, van 18 en 21 jaar, lieten telkens een vuurwapen zien.

De 21-jarige hoofdverdachte was zaterdagavond als ongenode gast op een feestje in een woning aan de Peter van Anrooylaan en gedroeg zich vervelend. Toen de bewoner (50) hem het huis uitzette, kwam het in de voortuin tot een vechtpartij. De bewoner liep wat klappen op, waarna de  man wegreed en zei met een vuurwapen terug te komen. Dat deed hij even later ook, nu in het gezelschap van zijn 18-jarige maat. De man bedreigde de bewoner en twee andere feestgangers met een vuurwapen en reed daarna opnieuw weg.


Wandelend stelletje
Kort daarna probeerden twee mannen op een scooter een wandelend stelletje op de Weverskade onder bedreiging van een vuurwapen te beroven. Toen beide belaagden zeiden dat ze geen geld hadden, gingen de mannen op de scooter weg. Ook zou het tweetal kort daarna een 20-jarige automobilist uit Maasland met een vuurwapen hebben bedreigd.

Aanhouding
De twee verdachten werden korte tijd later gevonden en aangehouden. De politie verdenkt hen ervan de daders te zijn geweest bij alle incidenten. Ze worden verdacht: van bedreiging met een vuurwapen, poging straatroof, mishandeling en het voorhanden hebben van een vuurwapen. Dat wapen werd ook gevonden. Het bleek nep te zijn, maar was niet van echt te onderscheiden. Beide mannen zitten vast en worden verhoord.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS