Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Edo Haan: 'Maak melding van vermoedens ondermijning'

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 16 juli 2019 19:48

Foto: burgemeester Edo Haan


Burgemeester Edo Haan hoopt er op dat er signalen bij de gemeente binnen zullen komen van inwoners die vormen van ondermijning vermoeden. "Kijk goed rond in deze stad, verwonder je over deze zaken. Het is daar waar de bovenwereld en de onderwereld elkaar raken."

Voorbeelden zijn: winkels die wel openblijven terwijl er maar weinig klanten komen, of een 18-jarige die in een heel dure auto rijdt. "Je voelt aan dat die dingen niet kloppen. We moeten af van de naïviteit dat mensen zich wel gedragen. Af en toe moet je van kwade wil uitgaan."

Er zal een communicatiecampagne worden gestart om ondernemers en inwoners hiervan in kennis te stellen en aan te moedigen om signalen en meldingen te doen. Meldingen kunnen worden doorgegeven via het Meldpunt Schoon, Heel en Veilig.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS