Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Een warme 21e editie van het Varend Corso is van start

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 3 augustus 2018 13:31


Het Varend Corso is vrijdag van start gegaan. In totaal 41 boten, versierd met bloemen, planten, groenten en fruit zijn iets na 13.00 uur van de startplaats bij het Trade Parc Westland in Honselersdijk weggevaren.

Deze 21e editie belooft een zeer warme editie te worden. En daar is rekening mee gehouden. Zo worden de verse producten meermalen per dag van water voorzien en er liggen ook veel vervangende bloemen en planten klaar. Voor de mensen die meedoen is er extra water geregeld. Bezoekers langs de kant wordt geadviseerd om zich goed in te smeren en om genoeg water mee te nemen.


Route
Vrijdag is de Rijnmonddag. Er wordt gevaren van Honselersdijk naar Vlaardingen en vervolgens naar Maassluis. Zaterdag is de Westlanddag en worden na de start diverse kernen aangedaan als Naaldwijk, 's-Gravenzande en Kwintsheul. Zondag is de Delflanddag. Dan komt de stoet langs De Lier, Schipluiden en Delft.

Zaterdag om 13.00 uur kun je de stoet live volgen via WOS TV. En ook op WOS Radio wordt er zondag vanaf 12.00 uur aandacht aan het Varend Corso besteed.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS