Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Eerste festivals op Westlands evenemententerrein

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 14 juni 2019 11:32


Dit weekend worden er twee festivals gehouden in Naaldwijk: de eerste die gehouden worden op het Westlandse evenemententerrein. In september 2018 werd een veld bij recreatiegebied De Wollebrand door toenmalig waarnemend burgemeester Agnes van Ardenne aangewezen tot evenemententerrein. Dit gebeurde naar aanleiding van een motie van LPF Westland.

Twee jonge ondernemers zagen kansen. Stan van der Wel en Frank van den Bos van SF Events organiseerden al twee jaar op rij een oud-en-nieuwfeest in De Lier, maar waren klaar voor het grotere werk. Vrijdagavond vindt 'Vrienden van het Westland' plaats en zaterdag kunnen hardstylefans stampen op hun favoriete muziek bij 'Infinity Outdoor'.


Maar het organiseren van een feest in de open lucht brengt wel wat uitdagingen met zich mee. Zo zijn er geen voorzieningen zoals stroom of water en geeft de gemeente geen subsidie voor feesten zoals deze. Daarnaast zijn de evenementen afhankelijk van het weer.

Beide festivals zijn niet gratis toegankelijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS