Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Eerste nominaties Westlands Voetbalgala

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 13 juni 2019 11:51

Foto: Groot-Westland


Tom van Veen (SV Honselersdijk), Ramon Ripson (Velo, za) en Dylan Arbouw (KMD) zijn de drie kanshebbers voor de titel Speler van het Jaar in het Westlandse amateurvoetbal. De eerste nominaties zijn deze week gepubliceerd in Groot-Westland, organisator van het Westlands Voetbalgala.


In de categorie Keeper van het Jaar zijn Danny Koning (FC 's-Gravenande), Odens van der Zwan (KMD) en Vincent Madern (HVC'10) genomineerd. Danny Niël (VV Naaldwijk), Desley Bransen (Westlandia, zo) en Bas de Brabander (Sportclub Monster) mogen hopen op de titel Talent van het Jaar.

Het Westlands Voetbalgala wordt op 24 juni bij Unicum Elzenhagen in Poeldijk gehouden. Volgende week worden de nominaties in de categorieën Ploeg van het Jaar, Vrouwenvoetbal en de Vrijwilligersprijs bekendgemaakt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS