Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Eerste paal Boetzelaer de grond in, 'oplevering op 1 juni 2021'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 17 december 2019 09:22


De nieuwbouw van het verwoeste zwembad De Boetzelaer in Monster wordt op 1 juni 2021 opgeleverd. Dat is de nieuwe verwachting van directeur Peter Wielaart. Eerder hield hij vast aan de datum 1 maart 2021, maar het is niet mogelijk om op de oude fundering te bouwen. Daarom duurt het werk drie maanden langer.

Het personeel en de directie van het bad hebben lang uitgekeken naar deze dinsdag, want om 12.00 uur gaat de eerste paal de grond in. Dat is tien maanden na de allesverwoestende brand. die begon met kortsluiting in een frisdrankautomaat.

De nieuwe Boetzelaer wordt qua indeling hetzelfde als het oude zwembad, wel iets ruimer opgezet. De buitenkant gaat er echt compleet anders uitzien, namelijk als een tropisch eiland. 


Gala-avond
Een crowdfunding vanuit de samenleving levert bijna 23.000 euro op. Daar worden nieuwe speeltoestellen van gekocht. Maar bouwkosten vallen bijna altijd hoger uit. Daarom is er op 9 april een groot gala voor Westlandse ondernemers, om nog meer geld in te zamelen voor de nieuwbouw. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS