Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Eerste paal nieuwe kazerne Naaldwijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 28 mei 2019 16:56

Foto: Dennis van Schie


Burgemeester Bouke Arends van Westland heeft dinsdag samen met drie leden van de jeugdbrandweer de eerste paal geslagen voor de nieuwe, tijdelijke, kazerne van de Naaldwijkse brandweer. De nieuwe kazerne komt aan de 's-Gravenzandseweg pal naast de huidige. Voorheen stond hier het oude politiebureau.

Het is de bedoeling dat het gebouw in oktober klaar is, zodat de brandweer begin 2020 intrek kan nemen. De huidige kazerne wordt gesloopt, op die plek moeten woningen voor ouderen komen.

Al in 2008 werd gesproken over een nieuwe kazerne voor de brandweer in Naaldwijk, maar onderzoek leverde geen geschikte locatie op die voldoet aan de door de Veiligheidsregio Haaglanden gestelde eisen. Daarom werd in 2015 besloten om een tijdelijke kazerne te bouwen die vijftien jaar dienst kan doen. In die periode wordt gezocht naar een geschikte definitieve locatie.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS