Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Eerste woonunits Elsenbosch staan

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: maandag 13 januari 2020 14:07

Foto: WOS


Op project Elsenbosch, tegenover de meubelboulevard van Naaldwijk, zijn de eerste twee van in totaal twintig woonblokken voor arbeidsmigranten neergezet. Per week wordt een torentje afgeleverd, dus over zo'n vier of vijf maanden moet alles wel staan. Het wooncomplex biedt medio dit jaar onderdak aan 318 arbeidsmigranten, verdeeld over tweepersoons of driepersoons woonunits.

Initiatiefnemer van het project is personeelshuisvester Homeflex uit Sliedrecht. Afgelopen december nog ging de eerste paal van het wooncomplex de grond in. HomeFlex is niet alleen verantwoordelijk voor de bouw van dit complex, maar houdt ook het volledige beheer in eigen handen. Er wordt een beheerder aangesteld die technische mankementen snel oplost en ook de rol van aanspreekpunt op zich neemt.

Er gebeurt meer op project Elsenbosch. Een deel van de rotonde in de Nieuweweg en de Bosweg is al vergroot. Verder komen er een tankstation en een Burger King restaurant. Directeur Willem Weggeman van Homeflex vertelde eerder, dat de woonunits pas in gebruik worden genomen als elektra en water zijn aangesloten. "Het gaat om menswaardige huisvesting. Als alle faciliteiten aanwezig zijn, starten wij."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS