Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Erepenning van Westland voor De Goeij, Duijvestijn en Meijer

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 17 mei 2018 17:51


Drie afgezwaaide wethouders van de gemeente Westland hebben donderdagmiddag de zilveren erepenning van de gemeente Westland ontvangen. Deze onderscheiding werd tijdens hun afscheidsreceptie door burgemeester Agnes van Ardenne uitgereikt aan Marga de Goeij, Theo Duijvestijn en Bram Meijer.

De Goeij was vanaf 2002 wethouder van de voormalige gemeente Monster en heeft sinds 2004 de functie van wethouder vervuld binnen de gemeente Westland. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de portefeuilles sociale zaken, welzijn, onderwijs, zorg, cultuur en erfgoed.

Duijvestijn was sinds 2006 wethouder in Westland. Vanuit portefeuilles als economische zaken, Greenport, duurzaamheid, financiën, innovatie en vestigingsklimaat heeft hij bijgedragen aan versterking van de lokale economie en de realisatie van het World Horti Center.

Meijer was van 1998 tot 2004 wethouder van de voormalige gemeente Wateringen en vervulde deze functie sinds 2007 binnen de gemeente Westland. Hij beheerde onder meer de portefeuilles verkeer en vervoer, openbare ruimte, nieuwbouw gemeentehuis, water en groen.

Behalve de onderscheiden De Goeij, Duijvestijn en Meijer werd tijdens de receptie ook afscheid genomen van de 'jongere' wethouders Peter Ouwendijk en Frank Rijneveen.  Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS