Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ester Broug genomineerd voor 'Gouden Trekker'

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 18 januari 2019 13:27


Ester Broug uit Naaldwijk is genomineerd voor de 'Gouden Trekker'. De award wordt dit jaar voor de eerste keer uitgereikt door Team Agro NL, een organisatie die de landbouw in Nederland promoot. De prijs zal gaan naar burgers die zich hard maken voor de land- en tuinbouw. Broug is genomineerd vanwege haar initiatief 'Boerenfluitjes'.

Het doel van Boerenfluitjes is om consumenten te laten weten waar hun eten vandaan komt. Via haar website en social media probeert Broug meer transparantie te creëren omtrent voedsel dat in Nederland wordt geproduceerd.

Naast Ester Broug zijn ook Yvon Jaspers, Bennie Jolink, Gertjan Kliers, koning Willem-Alexander en koningin Máxima en Zwarte Cross genomineerd. De award zal 19 juli worden uitgereikt tijdens de Zwarte Cross. Stemmen kan via www.goudentrekker.nl


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS