Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Euro Products neemt branchegenoot over

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 9 december 2019 15:32

Foto: WOS


De Maassluise specialist in hygiëneproducten MTS Euro Products neemt per direct het bedrijf A.C. de Jong en Zoon uit Rotterdam over. Beide bedrijven hebben overeenstemming bereikt over de overdracht van alle aandelen. A.C. de Jong en Zoon behoudt binnen Euro Products wel een eigen identiteit.

Voor topman Gerrit Malipaard van Euro Products is de overname heel bijzonder, omdat hij eigenaar wordt van het bedrijf waar hij 34 jaar geleden als werknemer begon. "Bij A.C. de Jong en Zoon heb ik het vak geleerd van Eduard de Jong, de vader van de vertrekkend aandeelhouder en bestuurder Robert de Jong."

A.C. de Jong en Zoon begon in 1961 met de verkoop van poetsdoeken en is inmiddels een belangrijke speler op de markt van industriële reinigingsproducten en hygiëneproducten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS