Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Evelien van Buren ‘knockout’ in The Voice of Holland

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 18 januari 2019 22:51

Foto: Archief WOS Media


De Monsterse zangeres Evelien van Buren (17) is uitgeschakeld in de televisiezangwedstrijd The Voice of Holland. In de zogeheten 'knockouts'-fase mochten er van de negen teamleden van Ali B. slechts drie verder naar de liveshows. Vrijdagavond was op RTL4 te zien dat de coach haar liet gaan.

Evelien moest als laatste van de negen optreden. Zij zong het nummer 'Hero', een van de grootste successen van de Amerikaanse ster Mariah Carey.

De juryleden waren vol lof over Evelien. Waylon zei met bewondering: "Je zingt zo makkelijk. Ik had echt kippenvel". Anouk noemde haar een ruwe diamant, maar net nog niet geschikt om door te gaan ("het is nog niet de tijd"). Lil’ Kleine reageerde: "Ik zou mezelf voor gek verklaren, als ik je niet door zou laten gaan". Maar het eindoordeel was aan haar coach Ali B. Hij kon zich vinden in het oordeel van Anouk en koos Evelien niet bij zijn laatste drie. "Ik ben gek op je, ik hoop je terug te zien", besloot Ali B.

Op Twitter wemelde het binnen de kortste keren van reacties op de uitschakeling van Evelien. Er zijn heel wat opmerkingen waarin men speculeert op een slimme truc van Anouk ten bate van haar eigen kandidaten, zoals deze: "Lekker strategisch van Anouk! Ze adviseert Ali om zijn beste kandidaat geen stoel te geven…"


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS