Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Evelien van Buren verder in 'The Voice of Holland'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 4 januari 2019 22:21

Foto: Archief WOS Media


De Monsterse zangeres Evelien van Buren mag verder in The Voice of Holland. Zij won haar battle tegen JoHaLee uit Purmerend, zo bleek vrijdagavond in de (opgenomen) uitzending op RTL4. Evelien bleek bij alle vier coaches de voorkeur te genieten. De Monsterse was, met 66 procent, ook favoriet bij de stemmende kijkers.

Het duo zong het nummer 'Wat Zou Je Doen?' van Bløf. Evelien en JoHaLee hadden van hun coach Ali B. zelf voor een liedje mogen kiezen, een primeur in The Voice of Holland.
Begin november doorstond Evelien met gemak de blind auditions. Drie van de vier juryleden draaiden binnen veertig seconden hun stoel om. Zangeres Anouk was de enige die de stoel niet omdraaide in de richting van het podium. Zij motiveerde dat als volgt: "Je hebt een goede stem en je raakt ook wel de noten, maar ik vond het een beetje te degelijk". Evelien reageerde ontspannen: "Oké, dat kan".

Anouk's reactie na de battle: "Wat heb jij een belachelijk mooie kleur stem voor iemand van 17 jaar." 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS