Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Excelsior M op twee na beste amateurvoetbalclub

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 6 december 2018 11:20

Foto: Gerard van Dijk


Er zijn in het voetbal slechts twee amateurclubs beter dan Excelsior Maassluis. Dat stelt althans vakblad De Voetbaltrainer, dat voor het zesde jaar op rij een top 200 maakte op basis het competitieniveau van het eerste elftal en de jeugdselecties van voetbalclubs. Excelsior staat daarin op plek drie.

Excelsior Maassluis stijgt, net als vorig seizoen, twee plekken op de ranglijst. In 2015/16 stonden de Maassluizers nog achttiende. Ook het Naaldwijkse Westlandia komt er goed vanaf, want dat staat nu elfde (vorig jaar plek 22). Andere clubs uit onze regio op de ranglijst zijn FC 's-Gravenzande (plek 48, vorig jaar 70), VELO (49, was 72) en SV Den Hoorn (71, vorig jaar nieuwkomer op plek 115).

De ranglijst wordt al jaren aangevoerd door het Amsterdamse AFC. Er wordt gekeken naar het niveau van het eerste elftal en dat van de twee hoogst spelende teams in de categorieën Onder 19, 17, 15 en 13.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS