Excelsior Maassluis

Excelsior M verliest oefenwedstrijd

Na twee zeges, heeft voetbalclub Excelsior Maassluis haar derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloren. Uit in Oostzaan verloor de tweededivisionist van trainer Dogan Corneille van OFC, dat een divisie lager uitkomt. De Noord-Hollanders maakten het enige doelpunt halverwege de eerste helft.

Derdedivisionist Westlandia won wel. Op sportpark De Hoge Bomen was het Quick Boys van oud-Westlandiatrainer Edwin Grünholz de tegenstander. Nieuwe aanwinst Edouard Duplan maakte al na acht minuten de openingstreffer, voor de Fransman was dit tevens zijn eerste goal in het groene shirt. Melvin Vissers verdubbelde de score na twintig minuten.

Direct na rust maakte Quick Boys, dat uitkomt in de tweede divisie, de aansluitingstreffer. Roy van der Sar stelde een kwartier voor tijd de zege echter veilig: 3-1.

Volgende week zaterdag spelen Excelsior Maassluis en Westlandia tegen elkaar, om 17.00 uur in Maassluis. Die zaterdag beginnen ook diverse andere regioclubs aan hun oefencampagne.