Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Excelsior M verliest oefenwedstrijd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 3 augustus 2019 16:56

Foto: Excelsior Maassluis


Na twee zeges, heeft voetbalclub Excelsior Maassluis haar derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloren. Uit in Oostzaan verloor de tweededivisionist van trainer Dogan Corneille van OFC, dat een divisie lager uitkomt. De Noord-Hollanders maakten het enige doelpunt halverwege de eerste helft.

Derdedivisionist Westlandia won wel. Op sportpark De Hoge Bomen was het Quick Boys van oud-Westlandiatrainer Edwin Grünholz de tegenstander. Nieuwe aanwinst Edouard Duplan maakte al na acht minuten de openingstreffer, voor de Fransman was dit tevens zijn eerste goal in het groene shirt. Melvin Vissers verdubbelde de score na twintig minuten.

Direct na rust maakte Quick Boys, dat uitkomt in de tweede divisie, de aansluitingstreffer. Roy van der Sar stelde een kwartier voor tijd de zege echter veilig: 3-1.

Volgende week zaterdag spelen Excelsior Maassluis en Westlandia tegen elkaar, om 17.00 uur in Maassluis. Die zaterdag beginnen ook diverse andere regioclubs aan hun oefencampagne.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS