Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Excelsior M. verwacht 3.500 man bij PSV-thuis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 september 2018 17:05

Foto: Twitter Excelsior Maassluis 2


Over twee weken mag Excelsior Maassluis aantreden voor één van de mooiste wedstrijden uit de clubgeschiedenis. Landskampioen PSV komt langs in de KNVB beker. Als het aan voorzitter Gert-Jan Bunt ligt, wordt de tweede divisionist gesteund door 3.500 man.

Bunt zei dit dinsdagavond tegen mediapartner RTV Rijnmond op het moment dat Excelsior Maassluis een oefenwedstrijd speelde tegen Jong Feyenoord. Volgens hem moet de club nog bergen werk verzetten om zo'n wedstrijd op het eigen complex te houden. "Er wordt veel van je gevraagd door politie, brandweer en gemeente. Verder komt er een uitvak, een horecaplein, extra tribunes en extra licht."

Van den Berg en Redert
Aanvaller Vincent van den Berg was enorm verheugd met de bekerloting. "We hebben met deze club al veel meegemaakt. Kampioen in de hoofd- en topklasse en algemeen amateurkampioen. Het enige wat je mist is een mooi bekeravontuur."

Middenvelder Niels Redert speculeert voorzichtig over de minieme kans die zijn Excelsior Maasluis maakt op een stunt tegen PSV. "Als we heel erg lang de nul houden, gaat PSV misschien wat meer risico nemen om een verlening te voorkomen. Misschien heeft iedereen de dag van zijn leven en scoren we de 1-0."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS