Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Excelsior Maassluis wil om half 3 spelen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 10 juli 2018 11:39

Foto: Twitter Excelsior Maassluis


Excelsior Maassluis wil al haar thuiswedstrijden in de Tweede Divisie volgend seizoen om 14.30 uur spelen, in plaats van de standaardtijd van 15.30 uur. De voetbalclub is daarvoor een rondgang langs de andere verenigingen begonnen. Daar is positief op gereageerd.

De KNVB heeft alle zaterdagwedstrijden in de Tweede Divisie vastgesteld om 15.30 uur, maar geeft verenigingen de ruimte om daar van af te wijken. Excelsior merkt dat er meer bezoekers op het sportpark afkomen als er een uur eerder wordt gespeeld.

"Het afgelopen seizoen zijn er na de winterstop al diverse competitiewedstrijden verplaatst van het oorspronkelijke tijdstip van 15.30 uur naar het traditionele tijdstip van 14.30 uur. Dit is goed bevallen bij spelers, bestuur en supporters."

Alleen wanneer een wedstrijd van Excelsior live wordt uitgezonden op tv-zender FOX Sports, zal de aanvangstijd van 15.30 uur worden aangehouden. "De exposure van de club en onze sponsoren die hierdoor nadrukkelijker in beeld zullen zijn, zijn hier de reden van."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS