Excelsior M

Excelsior M

Excelsior Maassluis wint overtuigend van Jong Vitesse

Excelsior Maassluis heeft zaterdagmiddag in Arnhem gewonnen van Jong Vitesse met 1-3. Op sportcomplex Papendal schopte Stephan Kruithof de bal in het doel net na de start van de wedstrijd. Vier minuten na rust werd het tweede doelpunt gemaakt door Vincent van den Berg, na een voorzet van Marouane Afaker.

Richting het einde van de wedstrijd maakte Jong Vitesse nog een tegentreffer, Ozgur Aktas zorgde voor de 1-2. Maar dat de tricolores toch echt sterker waren bleek wel in de 90ste minuut, toen Daan Blij de 1-3 maakte.

Volgende week speelt Excelsior Maassluis thuis tegen Katwijk. Aan het einde van het seizoen komen de mannen van jong Vitesse naar sportpark Dijkpolder voor de returnwedstrijd tegen de Maassluise tricolores.

Jong Vitesse - Excelsior Maassluis 1-3