Archief

Excelsior-talent Van Ewijk: Met twee profclubs gesproken

Het ziet er naar uit dat voetballer Milan van Ewijk volgend seizoen niet meer te bewonderen is op sportpark Dijkpolder in Maassluis. Meerdere profclubs hebben al geïnformeerd naar de 18-jarige verdediger van Excelsior Maassluis, zo liet het talent zaterdag weten na de competitiewedstrijd tegen GVVV (0-1 winst).

Van Ewijk laat zijn belangen behartigen door zijn vader. "De belangstelling is wel groot, heb ik gehoord van hem. Er zijn een aantal clubs die interesse hebben. Ik heb inmiddels met twee clubs gesproken: Excelsior (Rotterdam, red.) en Sparta. Dat zijn goede gesprekken geweest. Als het goed is, ga ik meer gesprekken krijgen met andere clubs. En dan zie ik wel welke het meest interessant voor me is en waar ik me het meest kan ontwikkelen."

Van Ewijk, die een verleden heeft bij de jeugdopleiding van Feyenoord, speelt sinds de zomer van 2016 in de jeugd bij Excelsior Maassluis. De Rotterdammer maakt pas sinds dit seizoen deel uit van de hoofdmacht, nadat hij vorig seizoen al twee keer mocht invallen.

Een samenvatting van de wedstrijd GVVV - Excelsior Maassluis is maandagavond vanaf 19.15 uur te zien in WOS Sport op WOS TV.