Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Expositie ‘Natuurlijk’ in Hofboerderij Wateringen

zaterdag 08 februari 2020 t/m zo 09 feb 2020
Expositie ‘Natuurlijk’ in Hofboerderij Wateringen

In januari en februari is de expositie ‘Natuurlijk’ te zien in de Hofboerderij in Wateringen. Joke Kap exposeert met schilderijen en Agnes Esenkbrink met beelden.

Joke Kap uit Naaldwijk schildert vanaf 1994 bij het Kreatief Centrum in Hoek van Holland. Ze begon met aquarel- en acryltechniek maar werkt de laatste jaren vooral met olieverf. Haar inspiratiebron is vooral de natuur: bloemen, tuinen en landschappen. Soms ook zijn dieren, dorps- en zeegezichten haar onderwerp. Het werk is altijd figuratief en kleurrijk.

Agnes Esenkbrink uit Naaldwijk werkte als stylist en modeontwerper voor Nederlandse warenhuizen. In 2015 besloot ze zich volledig op haar kunstenaarschap te richten. Ze maakt sculpturen die ze ‘Slow Fashion Stones’ noemt. Op deze beelden plaatst ze klassieke dessins die staan voor tijdloosheid. De beelden worden gepresenteerd op kussens die gemaakt zijn van kleding, zoals oud suède. Ze werkt het liefst direct uit de steen, zonder proefmodellen.

Locatie: Hofboerderij, Hoflaan 1, Wateringen
Tijd: Van 4 januari t/m 23 februari, elke zaterdag en zondag 13.30 – 16.30 uur
Toegang gratis


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS