Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Expositie Tavenu Maasland: Textiel & Glas

zaterdag 28 maart 2020 t/m zo 29 mrt 2020
Expositie Tavenu Maasland: Textiel & Glas

Van zaterdag 7 maart tot en met zondag 29 maart is in Tavenu in Maasland de expositie Textiel & Glas te zien van Henny Arkesteijn, Margot Bekker en Marlies Bol.

Henny, Margot en Marlies maken alle drie deel uit van het kunstenaarscollectief Text’88 Westland. Er wordt gewerkt met verschillende moderne technieken, zowel in het platte vlak als ruimtelijk. De drie kunstenaars experimenteren ook met nieuwe materialen, ieder op zijn eigen manier. Zo inspireren ze elkaar tot nieuw werk. De laatste tijd werkt Marlies met een afbindtechniek, Henny drukt foto’s af op textiel en past hierop diverse borduurtechnieken toe. Margot tot slot maakt objecten van glas en combineert ook glas met textiel. Ook maken ze gebruik van zelf geverfd textiel, transparantie en in water oplosbare stoffen.

Locatie: Tavenu, Pynasplein 5, Maasland
Tijd: elke woensdag, zaterdag en zondag 14.00 – 17.00 uur
Toegang gratis

Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS