Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Familiebedrijf BVB Substrates gaat samen met Fins Kekkilä

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 9 oktober 2018 21:53

Foto: Google Streetview


Familiebedrijf BVB Substrates uit De Lier gaat samen met het Finse bedrijf Kekkilä. De twee gaan vanaf 1 januari 2019 verder onder de nieuwe holdingnaam Kekkilä-BVB. De fusie moet zorgen voor een stevige concurrentiepositie op de potgrond- en substraatmarkt en voor baanzekerheid voor de medewerkers van BVB Substrates en Kekillä.

In de dagelijkse praktijk zullen werknemers weinig merken van de fusie want locaties, directies en bedrijfsnamen blijven gelijk. Ook de merken Kekkilä en BVB blijven bestaan. Omdat organisatieonderdelen elkaar aanvullen en versterken is er volgens het bedrijf geen reden tot ontslag van medewerkers.

Volgens Peter Jan Kuiper (directeur BVB Substrates) vraagt de globalisering om spelers van formaat. "Wereldspelers die in staat zijn in te spelen op de vraag van de toekomst, de schaalvergroting en de nieuwe eisen van de afnemers. De fusie geeft ons de productiecapaciteit die nodig is om de wereldmarkten te blijven bedienen."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS