FC 's-Gravenzande verder in districtsbeker

Het eerste elftal van voetbalvereniging FC 's-Gravenzande is na het verlies tegen SteDoCo in de landelijke KNVB-beker afgelopen zaterdag, dinsdagavond wel een ronde verder gekomen in de districtsbeker. De hoofdklasser rekende op eigen veld af met Alphense Boys, dat uitkomt in de hoofdklasse-zondag: 4-3.

De spelers van 's-Gravenzande leken in de eerste helft aan het zelfvertrouwen te werken. Dankzij doelpunten van Sander Koeleman, Ardi Luijendijk, Patrick Triep en Menno Roodenburg stond het bij rust al 4-1. In de tweede helft dreigde het echter toch mis te gaan, nadat Roy Vermolen geblesseerd was geraakt en de thuisclub al drie keer had gewisseld. Alphense Boys scoorde echter 'slechts' twee keer na de rust.

HVC'10 ruim voorbij Quick Steps

Tweedeklasser HVC'10 stond bij rust op eigen veld 1-0 voor tegen derdeklasser Quick Steps. In de tweede helft ging het snel. Sil van Ooijen, die in de eerste helft ook al had gescoord, trof nog drie keer doel, Thomas van de Bogt maakte twee treffers en Rick Voskamp en Badr ben Mohammed scoorden allebei één keer. Eindstand: 7-1.

Excelsior Maassluis haalt dubbele cijfers

Tweededivisionist Excelsior Maassluis had in de VoetbalRijnmond Cup geen kind aan vierdeklasser NOC Kralingen. Op sportpark Dijkpolder werd het liefst 14-0. Voor rust werd zes keer gescoord, na rust acht keer.