Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

FC 's-Gravenzande verder in districtsbeker

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 23 oktober 2019 09:58

Foto: SV Honselersdijk speelde onder mistige omstandigheden bij VOC - Foto Martijn Molenaar


Het eerste elftal van voetbalvereniging FC 's-Gravenzande is na het verlies tegen SteDoCo in de landelijke KNVB-beker afgelopen zaterdag, dinsdagavond wel een ronde verder gekomen in de districtsbeker. De hoofdklasser rekende op eigen veld af met Alphense Boys, dat uitkomt in de hoofdklasse-zondag: 4-3.

De spelers van 's-Gravenzande leken in de eerste helft aan het zelfvertrouwen te werken. Dankzij doelpunten van Sander Koeleman, Ardi Luijendijk, Patrick Triep en Menno Roodenburg stond het bij rust al 4-1. In de tweede helft dreigde het echter toch mis te gaan, nadat Roy Vermolen geblesseerd was geraakt en de thuisclub al drie keer had gewisseld. Alphense Boys scoorde echter 'slechts' twee keer na de rust.

HVC'10 ruim voorbij Quick Steps
Tweedeklasser HVC'10 stond bij rust op eigen veld 1-0 voor tegen derdeklasser Quick Steps. In de tweede helft ging het snel. Sil van Ooijen, die in de eerste helft ook al had gescoord, trof nog drie keer doel, Thomas van de Bogt maakte twee treffers en Rick Voskamp en Badr ben Mohammed scoorden allebei één keer. Eindstand: 7-1.

Excelsior Maassluis haalt dubbele cijfers
Tweededivisionist Excelsior Maassluis had in de VoetbalRijnmond Cup geen kind aan vierdeklasser NOC Kralingen. Op sportpark Dijkpolder werd het liefst 14-0. Voor rust werd zes keer gescoord, na rust acht keer.

Alle uitslagen:
Districtsbeker
MVV'27 - Vitesse Delft 1-2
Meeuwenplaat - Lyra 0-3
DSO - Schipluiden 3-0
Verburch - VV Haastrecht 1-0
Charlois - Westlandia (za) 2-1
HVC'10 - Quick Steps 7-1
FC 's-Gravenzande - Alphense Boys 4-3
VOC - Honselersdijk 5-2

VR Cup
Excelsior Maassluis - NOC Kralingen 14-0


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS